6th Seasplash reggae festival 2008

Komentari sa koncerata i ostalih događanja popraćeni slikom i riječju

Moderator/ica: kruno

6th Seasplash reggae festival 2008

PostPostao/la grOOvy » 26 ruj 2008 12:12

..eto kratkog izvješća sa ljetnog posjeta Puli i festivalu ..gdje se petero ozaljčana luuudo provelo, nažalost,samo jednu večer (neki su i malo produžili) :wink:

..mjesto zbivanja, Monumenti, Pula, 18.07.2008. petak ..stigli u popodnevnim satima, podigli šatore, pa se zavalili na mol bivše vojne baze ..te je uslijedio lagani warm up 8)

slika

..mol i cijeli kompleks se nalazi nasuprot brodogradilišta i same Pule

slika

slika

..vidi se kako se uživa :lol:

slika

slika

..mačak i po :smt004

slika

slika

..pošto smo se dobro osunčali, vrijeme je da krenemo u zabavu ..pedja na startu :D

slika

..i eto nas unutra ..ekipe i šatora na sve strane, uz različite ritmove gljazbe

slika

..pedja u Ministrastvu psihodelije ..još je rano pa nema ekipe, al tamo se je najduže ludiralo, što neki i znaju :wink:

slika

..kod glavnog stejđa pronalazimo koš za košarku, te krećemo u borbu za pobjedu sa nekim švabama ..o rezulatu ne bi, al ću reći da smo ih imali 8) ..da smo igrali po danu, nitko nas ne bi imao i odnesli bi pobjedu u Rasta Basketball Cup.u :run

slika

..band Sopot

slika

slika

..Red Five Point Star ..slovenski ska band

slika

slika

..malo trip.i atmosfere iz publike

slika

slika

..Ministarstvo psihodelije

slika

..Prince Alla sa mladim pratećim band.om iz Švicarske ..Najavibes Band

slika

..i to je to ..nažalost prekratko, ali ipak slatko :lol: ..najviše mi je žao što su Easy Stars.i odkazali iz meni nepoznatih razloga, a zbog njih se i najviše dogovaralo ..al su već pali dogovori za slijedeću godinu, da se obavezno mora ići na svih četri dana!!!

..do slijedeće godine, pozdravlja vas Franz the Silver Eye :smt006

slika
grOOvy

Re: 6th Seasplash reggae festival 2008

PostPostao/la MARINA » 02 lis 2008 18:06

...upravo na tom istom mjestu, prošle godine se održao punk festival "viva la pola"... trajao je 3 dana, i naravno bili smo i mi.lagana vožnjica brodem do cilja, veza na upadu jer je karta po večeri iznosila 160 kn.,ludi provod i sa brodićem natrag...stavila bih vam i ja koju sliku ali su pohranjene negdje drugdje...stoga vjerujem da vam je bilo super...nisam vidjela, možda sam predvidjela,ali na ovom festivalu su bile i izložbe grafita...
MARINA

Natrag na Komentari sa koncerata i sličnih događanja

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.